P1020379.JPG

BLOMSTERENG MEDIEDESIGN

Hvem er jeg?

Blomstereng Mediedesign er et enkeltmannsforetak med base i Tromsø. Jeg tilbyr medietjenester der du måtte ønske, og er dermed meget fleksibel. Har en heltidsjobb innen utdanning og film ved siden av, så jeg kan påta meg oppdrag kveld- og helger.

Foretaket ble etablert i 2018 av meg, Nathalie Blomstereng. Jeg er en kvinne med opphav i Tromsø og røtter i Manndalen i Kåfjord Kommune. Jeg har alltid vært veldig interessert i film og foto igjennom hele livet mitt, og er en person som har en trang til å utfolde meg kreativt. Dette var min hovedmotivasjon som førte til at jeg bestemte meg for å hoppe i det med begge beina og starte mitt drømmefirma. 

Rent utdanningsmessig har jeg en master i Visuelle Kulturstudier ved Universitetet i Tromsø, hvor jeg i hovedsak fikk størst erfaring med film og redigering. Er også utdannet grafisk designer, og bruker dette aktivt inn i min prosess som filmskaper og fotograf.

Jeg elsker den kreative prosessen ved å ta bilder, filme og redigere, og elsker å lete etter nye måter å utrykke meg visuelt. 

Ta gjerne kontakt om du skulle ha noen spørsmål, så gleder jeg meg masse til vi kan jobbe sammen og skape flotte kreative uttrykk sammen.